Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015

Το ρεβεγιόν των ένστολων τραμπούκων...(ανακοίνωση των Warriors-Θύρα 6)

Στην Ελλάδα του 2015 κάποιοι άνθρωποι αποφάσισαν να ταξιδέψουν μερικές εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά προκειμένου το νέο έτος να τους βρει δίπλα στην αγαπημένη τους ομάδα. Κάποιοι άλλοι όμως φρόντισαν να υποδεχτούν τη νέα χρονιά με κλομπιές, μπουνιές, κλωτσιές, σπρέι πιπεριού μέσα σε λεωφορείο, απειλές καθώς και με μια σύλληψη. Και όλα αυτά χωρίς να έχει προηγηθεί το παραμικρό.

Πιο συγκεκριμένα ένα λεωφορείο ξεκίνησε νωρίς το πρωί του Σαββάτου 03/01/2015 και ταξίδεψε μέχρι τη Βέροια προκειμένου να βρεθεί κοντά στην αγαπημένη του ομάδα και να τη στηρίξει. Παρόλο που το κλίμα ήταν φιλικό και χαλαρό και χωρίς να έχει συμβεί το παραμικρό, οι μπάτσοι αποφάσισαν να δημιουργήσουν κλίμα από το πουθενά προκειμένου να ικανοποιήσουν τη δίψα τους για βία και να φανερώσουν το κομπλεξισμό που τους διακατέχει. Αρχικά προσήγαγαν οπαδό της ομάδας μας χωρίς λόγο με υποτιθέμενο πρόσχημα ένα καπνογόνο. Αφού τέλειωσε το παιχνίδι οι υπόλοιποι εκδρομείς αρνούνταν να εγκαταλείψουν τη Βέροια αν δεν ενημερώνονταν πρώτα σχετικά με τη προσαγωγή του συνοπαδού τους η οποία και μετατράπηκε τελικά σε σύλληψη. Οι μπάτσοι (δυο διμοιρίες υ.μ.ε.τ./ο.π.κ.ε) ενοχλημένοι από τη προσήλωση που έδειξαν τα μέλη του συνδέσμου μας σε αξίες όπως η αλληλεγγύη και η φιλία, επιτέθηκαν με μανία μοιράζοντας απειλές για συλλήψεις, μπουνιές, κλωτσιές και κλομπιές σπρώχνοντας τους οπαδούς του Παναιτωλικού προς το πούλμαν. Και δεν σταμάτησαν εκεί αλλά συνέχισαν ψεκάζοντας ακόμη και με σπρέι πιπεριού τον εσωτερικό χώρο του πούλμαν! Οπαδός της ομάδας μας χτυπήθηκε πολύ άσχημα και ενώ τον είχαν σχεδόν προσαγάγει, τελικά δεν ρίσκαραν μια πιθανή μετάβαση του σε νοσοκομείο γιατί θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως πειστήριο για τη δολοφονική μανία που έδειξαν με αποτέλεσμα να τον αφήσουν τη τελευταία στιγμή αιμόφυρτο να γυρίσει στο πούλμαν. Ο συλληφθέντας οπαδός του Παναιτωλικού έμεινε δυο βράδια στο κρατητήριο και πέρασε τη Δευτέρα από εισαγγελέα και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος ενώ ορίστηκε δίκη για τη Πέμπτη 08 Ιανουαρίου.

Για άλλη μια φορά οπαδοί αλλά και για πολλοστή φορά οπαδοί του Παναιτωλικού (Νίκαια, Ελληνικό, μπαράζ Ν. Σμύρνης, Καρδίτσα ακόμη και σε αρκετά εντός έδρας!) δέχονται επίθεση από τα γκλομπ της "δημοκρατίας", από τους γνωστούς και ώς "προστάτες" του πολίτη (εδώ γελάμε) ένστολους τραμπούκους της ελληνικής αστυνομίας. Μια μανία της κρατικής καταστολής με  αποδέκτες οπαδούς και φίλους της ομάδας μας που μέχρι τώρα έχει σαν αποτέλεσμα αρκετές καταδίκες αλλά και περισότερες από 30 διώξεις οπαδών και φίλων της ομάδας μας.

ΚΑΜΙΑ ΔΙΩΞΗ ΣΤΟΝ ΟΠΑΔΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ
ΜΠΑΤΣΟΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΣΑΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΝΤΙΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ
ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΜΕ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ

Υ.Γ: Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φίλους μας (οπαδοί διαφόρων ομάδων από Βέροια, Θεσ/νίκη και άλλες πόλεις) που βρέθηκαν στη κερκίδα μας και που στη συνέχεια έδειξαν την έμπρακτη αλληλεγγύη τους στον συλληφθέντα οπαδό της ομάδας μας εφοδιάζοντας τον με χρήματα, κουβέρτες, τσιγάρα και φαγητό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου